Sorry this job is not currently available.
Add Add to Saved Jobs

Back

Dansk

Copenhagen

Søfragtsspeditør til projekter i global Emergency & Relief afdeling

Speditør til en af verdens største transport- og logistikvirksomheder

Vil du være en del af et stærkt team, der beskæftiger sig med projekter og nødhjælpsforsendelser til udfordrende områder i verden? Og kan du navigere i en travl hverdag fyldt med logistiske udfordringer?

Så får du nu muligheden for at gøre en forskel som speditør i vores Projekt- og Emergency & Relief afdeling i Brøndby.

Jobbeskrivelse

Hos Kuehne + Nagel får du mulighed for en afvekslende hverdag. Du bliver en del af et team i konstant forandring, og i tæt samarbejde med dine kolleger i teamet er dit hovedansvar at yde høj kundeservice samt at finde løsninger til en succesfuld levering til udfordrende områder i hele verden. ”Det går stærkt hos os, og vi arbejder ofte sammen på tværs af afdelingen. Vi beskæftiger os med verdens brændpunkter, så det vi laver er ofte uden for det sædvanlige”, siger afdelingsleder Martin Rasmussen. Vi forventer, at du aktivt lytter til kundernes behov og bruger dine kompentencer til at løse komplicerede logistikopgaver.

Opgaver og ansvarsområder

Du får ansvaret for bookinger, koordinering og opfølgning på vores projekt- og nødhjælpsforsendelser. Vi beskæftiger os primært med crosstrade, så en stor del af opgaverne løses i fællesskab med kolleger og samarbejdspartnere i andre dele af verden. Derfor er det vigtigt, at du er i stand til at være tovholder og følge op på forsendelserne.

Dine primære opgaver er:

  • Daglig kontakt til kunder, samarbejdspartnere og kolleger fra ind- og udland
  • Sikre høj kvalitet i dokumentation og registrering af informationer i vore systemer        
  • Sikre compliance samt en høj grad af faglig kvalitet
  • Være en aktiv spiller i det operationelle team  med fokus på teamwork og personlig udvikling i relation til din individuelle udviklingsplan

Dine kompetencer og erfaring

For at lykkes i stillingen har du det drive og den energi, der skal til for at opnå dine personlige og faglige mål. Du kommer til at samarbejde med kunder, kolleger og samarbejdspartnere over hele verden, og i den forbindelse er du både proaktiv og tillidsvækkende. Samtidig har du gode kommunikations- og forhandlingsevner, så du kan agere som kundens sparringspartner på alle niveauer i organisationen.

  • Du er uddannet speditør og har 3-5 års erfaring med projekt- og/eller nødhjælpslogistik
  • Du skal koordinere og prioritere en lang række forskellige opgaver i løbet af dagen, så derfor er du struktureret, ansvarsbevidst og serviceminded
  • Du arbejder selvstændigt og har mod på at kaste dig over nye opgaver og muligheder – samtidig med at det er naturligt for dig at hjælpe dine kolleger i mål med en opgave, hvis der er behov for det
  • Du taler og skriver både dansk og engelsk på højt niveau

Hvorfor skal du søge job hos Kuehne + Nagel?

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job i et internationalt miljø, hvor du får en spændende og dynamisk hverdag med ansvar og gode udviklingsmuligheder. 

  • Et godt arbejdsmiljø med en frisk omgangstone
  • En række personalegoder – herunder kantineordning

Kontakt

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte afdelingsleder Martin Rasmussen på telefon 36993726 eller mobil 29999920.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning snarest muligt.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Om Kuehne + Nagel
Med omkring 74,000 medarbejdere på flere end 1300 lokationer i over 100 lande er Kuehne + Nagel en af verdens førende logistikvirksomheder. Vores stærke markedsposition er inden for søfragt, luftfragt, kontraktlogistik og vejtransport med et klart fokus på at levere it-baserede integrerede logistikløsninger. Du finder flere oplysninger på www.kuehne-nagel.com


Læs mere >>

kncareers.com


Reference nr.: req30285

 

 

 

 

Please enable JavaScript