Sorry this job is not currently available.
Add Add to Saved Jobs

Back

Dansk

Copenhagen

Jobbeskrivelse

Speditør med interesse for pharma og healthcare

Speditør til en af verdens største transport- og logistikvirksomheder

Vil du være en del af et stærkt team, der primært beskæftiger sig med transporter af pharma og healthcareforsendelser? Og kan du navigere i en travl hverdag fyldt med logistiske udfordringer?

Så får du nu muligheden for at prøve kræfter med en spændende stilling som speditør i vores vejtransportafdeling i Brøndby.

 

Hos Kuehne + Nagel får du mulighed for en afvekslende hverdag. Du bliver en del af et kompetent team, der giver plads til nye idéer og udvikling. I tæt samarbejde med dine kolleger er dit hovedansvar at yde høj kundeservice samt at finde løsninger, der opfylder vores kunders krav til kvalitet. ”Da vi er blandt de førende globale logistikudbydere inden for pharma og healthcare, er det vigtigt, at du har fokus på kvalitet, opfølgning og dokumentation og ikke går på kompromis med kvaliteten”, siger National Overland Manager Lars Jensen. 

Dine opgaver og ansvar

Du får ansvaret for bookinger, koordinering og opfølgning på vores pharma- og healthcareforsendelser. Vi beskæftiger os med en bred vifte af transportopgaver, så en stor del af opgaverne løses i fællesskab med kolleger og samarbejdspartnere i vores globale netværk. Derfor er det vigtigt, at du er struktureret og overholder deadlines og krav til kvalitet.

 • Daglig kontakt til kunder, samarbejdspartnere og kolleger fra ind- og udland
 • Sikre høj kvalitet i dokumentation og registrering af informationer i vore systemer        
 • Sikre compliance samt en høj grad af faglig kvalitet
 • Være en aktiv spiller i det operationelle team  med fokus på teamwork og personlig udvikling

Din uddannelse og erfaring

For at lykkes i stillingen har du det drive og den energi, der skal til for at opnå dine personlige og faglige  mål. Samtidig har du gode kommunikations- og forhandlingsevner, så du kan agere som kundens sparringspartner. Vi søger en kollega, der har erfaring med pharma og healthcare transporter og GDP. Med dit kendskab til branchen er du med til at udvikle vores forretning. Hvis du er i starten af din karriere, er stillingen en helt unik mulighed for at få en ansvarsfuld rolle med en stor international kontaktflade.  

 • Du er uddannet speditør og har erfaring med både FTL og LTL
 • Du skal koordinere og prioritere en lang række forskellige opgaver i løbet af dagen, så derfor er du
 • struktureret, ansvarsbevidst og serviceminded
 • Du arbejder selvstændigt og har mod på at kaste dig over nye opgaver og muligheder – samtidig med at det er naturligt for dig at hjælpe dine kolleger i mål med en opgave, hvis der er behov for det
 • Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau. Taler du også tysk vil det være en fordel.

Hvorfor skal du søge job hos Kuehne + Nagel?

Vi tilbyder et job i et internationalt miljø, hvor du får en spændende og dynamisk hverdag med ansvar og gode udviklingsmuligheder.

 • Et godt arbejdsmiljø med en frisk omgangstone
 • En række personalegoder – herunder kantineordning 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte National Overland Manager Lars Jensen på telefon 36993953.
Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning snarest muligt.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Om Kuehne + Nagel
Med omkring 74,000 medarbejdere på flere end 1300 lokationer i over 100 lande er Kuehne + Nagel en af verdens førende logistikvirksomheder. Vores stærke markedsposition er inden for søfragt, luftfragt, kontraktlogistik og vejtransport med et klart fokus på at levere it-baserede integrerede logistikløsninger. Du finder flere oplysninger på www.kuehne-nagel.com


Læs mere >>

kncareers.com


Reference nr.: req30293

Please enable JavaScript