Sorry this job is not currently available.
Add Add to Saved Jobs

Back

Dansk

Copenhagen

Jobbeskrivelse

Luftfragtschef til en af verdens største transport- og logistikvirksomheder

Har du det, der skal til for at varetage et af de største forretningsområder i en global koncern som Kuehne + Nagel?

Så har du nu muligheden for at blive en vigtig del af en globalt markedsledende virksomhed i stor vækst. Du får det overordnede ansvar for 65 medarbejdere samtidig med at du forventes at være en værdifuld sparringspartner for den regionale ledelse.

Som luftfragtschef bliver du ansvarlig for at drive vores udvikling og succes. Du får en meget vigtig rolle i organisationen, hvor din viden og erfaring med ledelse bliver helt afgørende.

”Du bliver en vigtig del af at implementere og drive vores nye strategi KN+NextGen inden for luftfragten. Det er en vigtig milepæl for dig og et afgørende strategisk forretningselement for os. Vores dygtige medarbejdere er en vigtig del af strategien, og vi forventer derfor, at du kan få alle med på holdet”, siger Jens Davidsen, direktør for luftfragt i Danmark og Sverige.

Du træder ind i en sund forretning, der er til stede på de bedste lokationer både i Danmark og i vores globale netværk.  

Dine opgaver og ansvar

Konkret kommer du til at stå for den daglige ledelse og udvikling af en organisation, der spænder over et bredt spekter af spændende brancher – og konstant holde kunden i fokus. Samtidig får du bl.a. ansvar for at:

  • analysere udviklingen i markedet samt planlægge og sætte relevante initiativer i værk
  • opbygge et positivt samarbejde med et bredt interessentnetværk
  • opnå økonomiske og ledelsesmæssige KPI’er
  • sikre compliance samt en høj grad af faglig kvalitet.

 Din uddannelse og erfaring

For at lykkes i rollen har du allerede erfaring fra en tilsvarende stilling. Samtidig har du godt købmandsskab og en hands-on løsningsorienteret tilgang, som du skal bruge til at træffe de rigtige beslutninger i et til tider komplekst miljø. Du er tillidsvækkende, ligesom du selvfølgelig har de nødvendige kommunikations- og forhandlingsevner, så du kan begå dig på alle niveauer af en organisation. Det er vigtigt, at du forstår at motivere og engagere medarbejderne, da vores succes i høj grad afhænger af, at alle bidrager til opnåelsen af vores fælles mål.

  • Du har flere års erfaring som luftfragtschef eller erfaring fra en tilsvarende stilling som eksempelvis logistikschef i en større international virksomhed.
  • Du har måske en BA, HD, MBA eller ledelseserfaring inden for transport og logistik, der modsvarer dette.
  • Du har dokumenteret succes med at opnå personlige og faglige mål.
  • Du kan navigere i et omfattende interessentnetværk og har strategisk og kommerciel tæft.

Hvorfor skal du søge job hos Kuehne + Nagel?

Hos os får du et udfordrende og ansvarsfuldt job i et internationalt miljø, hvor dine idéer og viden får stor vægt. Samtidig får du:

  • et job i en stor global koncern med et godt arbejdsmiljø og højt til loftet
  • gode udviklingsmulighederkonkurrencedygtig løn efter kvalifikationer samt en række medarbejdergoder - herunder pension, kantineordning og sundhedsforsikring.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør for luftfragt i Danmark og Sverige Jens Davidsen på telefon 3699 3640 eller HR direktør Anja Winther på telefon 3699 3644.

Vi glæder os til at læse din ansøgning

Om Kuehne + Nagel
Med omkring 74,000 medarbejdere på flere end 1300 lokationer i over 100 lande er Kuehne + Nagel en af verdens førende logistikvirksomheder. Vores stærke markedsposition er inden for søfragt, luftfragt, kontraktlogistik og vejtransport med et klart fokus på at levere it-baserede integrerede logistikløsninger. Du finder flere oplysninger på www.kuehne-nagel.com


Læs mere >>

kncareers.com


Reference nr.: req30514

Please enable JavaScript