Dansk

Aarhus

Jobbeskrivelse

Alsidig kundeservicemedarbejder med interesse for luftfragt

Kundeservicemedarbejder til en af verdens største transport- og logistikvirksomheder

Gør du gerne den ekstra lille ting, der gør forskellen for kunden? Og har du lyst til at blive medlem af et ungt team, der arbejder med eksport af luftfragtsgods til hele verden? Så glæder vi os til at byde dig velkommen som vores nye kollega på kontoret i Aarhus.

Kuehne + Nagel er en succesfuld virksomhed i vækst, og der er fuld fart på i vores eksportafdeling. Vi leder derfor efter en kollega, der har lyst til at yde førsteklasses kundeservice i en spændende og alsidig hverdag.  

Det her er stedet for dig, hvis du vil være en del af en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder.

Som kundeservicemedarbejder får du en vigtig rolle i at sikre, at vores kunders forsendelser kommer af sted til tiden, du følger op på forsendelserne og har en bred kontaktflade til samarbejdspartnere og leverandører. Du bliver en del af et stærkt speditørteam med et rigtig godt sammenhold.

”Vi hjælper hinanden og løfter i flok, og i starten tilbyder vi sidemandsoplæring samt interne kurser og online-træning”, siger afdelingsleder Britt Dam.

På den måde kan du bidrage til, at vi tilbyder de bedste løsninger, ligesom du med rette kan repræsentere Kuehne + Nagel som den brancheførende udbyder af luftfragtsløsninger.

Dine opgaver og ansvar

Vores kunder og deres tillid til os betyder alt. Derfor fokuserer vi meget på kundeservice, og som kundeservicemedarbejder bliver du kundens kontaktperson hos os og får ansvaret for at planlægge og koordinere kundens forsendelser. Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, så du sammen med resten af teamet er med til at sikre kundens succes.

Dine primære opgaver bliver:

  • daglig kontakt med kolleger og samarbejdspartnere i ind- og udland
  • at opbygge et positivt samarbejde med kunder, kolleger og leverandører
  • at sikre høj kvalitet i dokumentation og registrering af informationer i vores systemer

Din uddannelse og erfaring

”Har du lyst til at lære, er din baggrund ikke så vigtig. Det vigtigste er din indstilling og interesse for kundeservice”, tilføjer Britt Dam.

For at være med til at styrke kundens forretning, er det vigtigt, at du kan give kunden den rigtige transportløsning. Du er derfor forretningsorienteret og tillidsvækkende, ligesom du finder det naturligt at indtage rollen som kundens sparringspartner. Det kræver naturligvis, at du har gode kommunikations- og forhandlingsevner, som du forstår at bruge både internt i teamet og over for kunden. Vi forventer du:

  • kan være uddannet speditør eller inden for transport- og logistikbranchen, men vi er åbne for andre baggrunde
  • har flair for IT og erfaring med Office pakken på brugerniveau
  • taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Hvorfor skal du søge job hos Kuehne + Nagel?

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø hvor du, sammen med andre gode kolleger, har fokus på det sociale sammenhold, blandt andet via en aktiv personaleforening. Derudover tilbyder vi:

  • et udfordrende og selvstændigt job, hvor du får en masse ansvar og spændende opgaver
  • et job i en stor global koncern med et godt arbejdsmiljø, højt til loftet og mulighed for uddannelse og udvikling
  • konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer samt en række medarbejdergoder - herunder pension, kantineordning og sundhedsforsikring.

 Kontakt

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Britt Dam på telefon 3699 3814.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Om Kuehne + Nagel
Med omkring 74,000 medarbejdere på flere end 1300 lokationer i over 100 lande er Kuehne + Nagel en af verdens førende logistikvirksomheder. Vores stærke markedsposition er inden for søfragt, luftfragt, kontraktlogistik og vejtransport med et klart fokus på at levere it-baserede integrerede logistikløsninger. Du finder flere oplysninger på www.kuehne-nagel.com


Læs mere >>

kncareers.com


Reference nr.: req30763

Please enable JavaScript